A királyi ház titkai – rövid vélemény

Hát, ennek a sorozatnak is vége lett…
Ahogy a Silláról, A királyi ház titkairól is írnék egy rövid véleményt (hosszabbat nem, aki nem látta volna, és bemutatót olvasna róla, megtalálja az áprilisi Mondóban – apropó, a júniusiban a Silla lesz 😉 ).
Nekem ez a sorozat is nagyon tetszett, főleg az, hogy ebben több volt a vicces rész, mint az előzőekben. Itt is jelen volt a politika, de talán mégsem annyira, mint a Sillában, de ez nem okozott problémát. A karakterek is sokszínűek, szerethetőek voltak. Kedvenceim: Hojang és családja (a röfögős-röhögős apuka) vicces volt; a zeneakadémiáról a két fickónak is voltak jó beszólásai, meg Güm cuki volt 🙂 A szinkron nekem tetszett (bár a fordítás nem volt következetes: egyszer királyi többes, másszor nem; meg amikor egy előző epizód flashbackben visszajött, nem figyeltek a fordítók arra, hogy ami egyszer már elhangzott, ugyanúgy hangozzék el a flashbackben is), Dzsi Dzsinhinél kissé fura volt először, hogy nem Dányi Krisztián szinkronizálja, de könnyen meg lehetett szokni. Hojang röfögős apja volt az egyik kedvenc hangom, meg Seszták Szabolcs Jongdalként, Güm hangját is szerettem, meg a csendőrfőnökét, aki később a testőrség parancsnoka lett. Összességében szerintem ez is egy jó kis sorozat volt, reméljük, hogy ősszel folytatja az MTV jó szokását, és újabb sorozatba kezd bele (de csakis ugyanígy, vágatlanul, HD-ben, 16:9-ben – már csak a fordításra kéne jobban odafigyelni)!
Búcsúzóul:

Utólag:

Tisztelt …!

Köszönjük, hogy figyelmével megtiszteli a Magyar Televízió műsorait.
Ebben az évben a már sugárzott koreai sorozatokat ismételjük, – erre is nagy igény van – és valószínű, hogy csak jövőre fogunk újabb sorozatot műsorra tűzni.
Erről pontosabb információnk még nincs.
Műsorainkhoz kellemes szórakozást kívánunk!

Üdvözlettel
Közönségszolgálat

Reklámok

2 thoughts on “A királyi ház titkai – rövid vélemény

  1. “Hojang röfögős apja volt az egyik kedvenc hangom, Güm hangját is szerettem”

    Nekik ki volt a hangja?

    Várom a júniusi Mondot. 🙂

Ne habozz, kommentelj!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s